bar pr`Mrtinet - Kolesarska akcija
Delavnik : 13h - 23h Vikend/Praznik : 9h - 23
 
Webutation
Četrtek, 28.september, 2023

Kolesarska akcija 

14.kolesarska akcija "K Mrtinet na klobaso"

se je pričela z blagoslovom koles in kolesarjev pri Mrtinetovi kapelici v SOBOTO, 2. aprila 2016 in bo trajala do nedelje 2. oktobra 2016.

 

PrMrtinet-kolesarska_akcija_2016.jpg

 

Poročilo 13.kolesarske akcije 

Blagoslov_koles_2014.JPG Že trinajst sezon poteka najbolj množična rekreativna kolesarska prireditev v občini Grosuplje. Lani smo akcijo pričeli na idilečen pomladni dan 29. marca. Zbralo se vas je lepo število udeležencev, saj se vas je v dvanajsti izvedbi vpisalo kar 460. Vsem prijavljenim kolesarjem in kolesarkam čestitke za udeležbo. Vsem ostalim pa sporočamo, da je čas da se nam pridružite v letu 2015. In še to - PRIJAVNINE NI !!!

  Blagoslov_kolesarjev_2014.JPG

Fotoutinki z začetka preteklih akcij:

 

 

K Mrtinet na klobaso

Tradicionalno kolesarsko akcijo, v organizaciji bara pr`Mrtinet, >> K Mrtinet na klobaso<< začnemo zadnji vikend v Marcu in jo končamo prvi vikend v Oktobru. Za začetek akcije pripravimo blagoslov koles pri Mrtinetovi kapelici "Na šoli" v upanju in veri, da bodo vaši obiski potekali varno in brez nevšečnosti, predvsem pa brez nezgod.Vsakdo brezplačno dobi evidenčni kartonček >> pr`Mmrtinet << v katerega je potrebno zbrati 15 žigov. Vsak dan šteje en žig, kar pa ne pomeni, da ne smeš lokacije obiskati večkrat na dan. Ko udeleženec zbere 15. zaporedni žig, ga gostitelj bar pr`Mrtinet nagradi z domačo klobaso, ter po želji dobi nov evidenčni kartonček.

evidenni_kartonek_-_prva_stran.jpgevidenni_kartonek_-_zadnja_stran.jpg

Pojavilo se je nekaj vprašanj o štartnini.

Za kolesarsko akcijo "K MRTINET NA KLOBASO" ni potrebno vplačati štartnine. Akcija je rekreativne narave. Naša vizija je ljudi spraviti v gibanje, jim ponuditi del narave, ki obkroža našo kolesarsko točko.

Zaključek akcije poteka v podu pr`Mrtinet, kjer pripravimo zabavo s podelitvijo priznanj in pogostitvijo za vse udeležence akcije K Mrtinet na klobaso. Udeleženec akcije, ki zbere več kot 50 obiskov, pa ga še posebej nagradimo.

Vsako leto sodeluje preko 500 prijavljenih rekreativnih kolesarjev, ki si prislužijo vsaj eno klobaso. Beležimo pa več kot 10,000 obiskov bara pr`Mrtinet v času akcije, kar nas uvršča v vrh rekreativnih kolesarskih prireditev v občini Grosuplje.

V letu 2015 bomo štartali z akcijo 28.marca z blagoslovom koles in kolesarjev pr Mrtinetovi kapelici. Po blagoslovu bo bila manjša zakuska in dvig evidenčnih kartončkov v baru pr`Mrtinet.

Za vse informacije smo dosegljivi na e-mail bar@prmrtinet.si

ali na tel.: 041 414 200 ( Tatjana )

           031 518 644 ( Ivan)

 
 
Dnevni bar pr`Mrtinet Koščak Tatjana sp
Luče 45
 
1290
Grosuplje
041 414 200
koscak.tatjana@gmail.com