Dobrote iz kamina, podpeka ali sač v baru pr`Mrtinet
Delavnik : 13h - 23h Vikend/Praznik : 9h - 23
 
Webutation
Četrtek, 28.september, 2023

 Dobrote

iz kamina

Kopun.jpg  S predstavitvijo kopuna s prilogo smo se predstavili v >> Kulinaričnem vodniku po osrednjeslovenski regiji << . Dobrote iz našega ognjišča so edine iz občine Grosuplje, ki so zastopane v omenjenem vodniku. Predstavitev in slikanje jedi je potekala v JB restavraciji , ki jo vodi cheff Janez Bratovž. Slikanje je vodil priznani fotograf Tomo Jeseničnik. Vse skupaj pa je vodil gospod dr. Janez Bogataj.

 

 

 

chef Janez Bratovž, g. Kastelic, g. Globokar, dr. Janez Bogataj

  chef Janez Bratovž, g. Kastelic, g. Globokar, dr. Janez Bogataj

dolce_vita_-_november_2013.jpg

  Slovenske novice pr'Mrtinet.jpg

 

Hobotnica_1.jpgDobrote-1.jpg

V baru pr`Mrtinet smo se za hladnejše dni odločili razširiti našo ponudbo in vanjo vključili naše dobrote iz kamina. Ker piknik pod podom zaradi vremenskih razmer v teh dneh odpade, bo soba s kapaciteto do 30 ljudi, ki jo prijetno ogreva velik kamnit kamin in pričara domače vzdušje, za vas idealna rešitev. Kamin je tudi zadosti velik, da se v njem da pripraviti hrano izpodpeke ali kakor pravijo iz sač-a. Jagenček, teletina, svinjina, hobotnica,..., so le del izbora naših dobrot iz kamina.

 

Fui_s_tartufi.JPG krvavice_prMrtinet.JPG  

 

steak.JPGteleja_kraa.JPG

 

Ker pa človek ne more lačen čakati vam lahko pripravimo predjed iz dimljene postvi, suhih klobas, ...,

 krvavice_postreeno.JPG mladi_sir.JPG

Dobrote-4.jpg Dobrote-3.jpg

 

seveda pa k temu sodijo izbrana vina. Kljub temu, da je hrana odlična, pa verjamemo, da se na koncu ne boste mogli upreti posladku, ki ga pripravi gostiteljica iz domačih jabolk - štrudelj.

 

bar_prMrtinet_-_kamin_2.jpg

 

Smo vam vzbudili tek ali samo radovednost? Hrano poznate in želite kulinarične užitke deliti s prijatelji ali poslovnimi partnerji? Obiščite nas v baru pr`Mrtinet ali nas pokličite in se dogovorite za podrobnosti in termin rezervacije ter za izbran meni in uživajte v naših dobrotah iz kamina.

 

logotip

 

 
 
Dnevni bar pr`Mrtinet Koščak Tatjana sp
Luče 45
 
1290
Grosuplje
041 414 200
koscak.tatjana@gmail.com