Dobrote
iz kamina
S predstavitvijo kopuna s prilogo smo se predstavili v >> Kulinaričnem vodniku po osrednjeslovenski regiji << . Dobrote iz našega ognjišča so edine iz občine Grosuplje, ki so zastopane v omenjenem vodniku. Predstavitev in slikanje jedi je potekala v JB restavraciji , ki jo vodi cheff Janez Bratovž. Slikanje je vodil priznani fotograf Tomo Jeseničnik. Vse skupaj pa je vodil gospod dr. Janez Bogataj.
chef Janez Bratovž, g. Kastelic, g. Globokar, dr. Janez Bogataj

V baru pr`Mrtinet smo se za hladnejše dni odločili razširiti našo ponudbo in vanjo vključili naše dobrote iz kamina. Ker piknik pod podom zaradi vremenskih razmer v teh dneh odpade, bo soba s kapaciteto do 30 ljudi, ki jo prijetno ogreva velik kamnit kamin in pričara domače vzdušje, za vas idealna rešitev. Kamin je tudi zadosti velik, da se v njem da pripraviti hrano izpodpeke ali kakor pravijo iz sač-a. Jagenček, teletina, svinjina, hobotnica,..., so le del izbora naših dobrot iz kamina.

Ker pa človek ne more lačen čakati vam lahko pripravimo predjed iz dimljene postvi, suhih klobas, ...,
seveda pa k temu sodijo izbrana vina. Kljub temu, da je hrana odlična, pa verjamemo, da se na koncu ne boste mogli upreti posladku, ki ga pripravi gostiteljica iz domačih jabolk - štrudelj.
Smo vam vzbudili tek ali samo radovednost? Hrano poznate in želite kulinarične užitke deliti s prijatelji ali poslovnimi partnerji? Obiščite nas v baru pr`Mrtinet ali nas pokličite in se dogovorite za podrobnosti in termin rezervacije ter za izbran meni in uživajte v naših dobrotah iz kamina.
|