Odbojka na mivki v baru pr`Mrtinet
Delavnik : 13h - 23h Vikend/Praznik : 9h - 23
 
Webutation
Četrtek, 28.september, 2023

 Odbojka na mivki

 

Ste ugotovili, da je vaše telo postalo okorno? Potrebujete rekreacijo? želite mogoče pobegniti iz okovja štirih sten in se na čistem zraku razgibati?

Če je vaš odgovor samo na eno vprašanje DA vam ponujamo rešitev.

ODBOJKA NA MIVKI

Naj vaš odgovor ne bo NE ZNAM. Pri nas spoštujemo tiste, ki želijo narediti nekaj za svoje telo. V družbi prijateljev, ki jih boste pripeljali s sabo ali pa jih boste spoznali pri nas vam bo Odbojka na mivki kmalu postala najljubša rekreacija. Zakaj ta samozavestna trditev? Ko smo naredili igrišče, je bilo igralcev komaj za eno igro na dan. Pa danes? Igralcev je toliko, da smo morali vpeljati rezervacijo terminov. V letu 2010 pa smo vam omogočili igranje še na drugem igrišču, na katerem pa je tudi možnost igranja ROKOMETA NA MIVKI. Zato ne oklevajte, že sedaj se s prijatelji dogovorite in rezervirajte termin na enem izmed naših igrišč. Kontaktirajte nas osebno ali preko telefona, lahko pa preko spodnjega obrazca

logo Tatjana Koščak

Ker se trudimo, da so naša igrišča vzdrževana in urejena, smo v našo družbo privabili tako začetnike kot že uveljavljene igralce in igralke, kot so naprimer naše sokrajanke Nataša Cingerle, Monika Potokar (državna reprezentantka), njena sestra Barbara Potokar in odbojkarice MZG Grosuplje. Letos pa sta pri nas zečeli s pripravami na novo sezono Slovenski prvakinji 2010 Slo Beach Team Jakob/Vodeb. Naša igrišča imamo vpisana tudi v Slovenskem seznamu igrišč za odbojko na mivki. Naša velika želja je, da igro prilagodimo pravilom, dopuščamo pa da svojo igro prilagodite svojim zmožnostim. Vse informacije o igri dobite tukaj.

  Ob koncu šolskega leta vsako leto organiziramo MIVKACAMP / šola odbojke za najmlajše

  Informacije dobite na sledečih kontaktih: tel. 031 518 644 (g.Ivan), na email naslov bar@prmrtinet.si , preko spodnjega obrazca ali osebno v Baru pr`Mrtinet.

 

 

Želite takoj rezervirati termin in si tako zagotoviti, da bo igrišče na voljo vam v izbranem trenutku? Izpolnite spodnji obrazec na način

od 18h do 20h , ob sredah, meseca julija in avgusta na igrišču številka 2 (samo primer)

Igrišče št.1 je zgornje (staro igrišče pri podu)

Igrišče št.2 je spodnje (novo igrišče / tudi možnost igranja rokometa na mivki) 


Odbojka na mivki

To je moj obrazec. Prosim, izpolnite ga.

Ime in Priimek*

Vzdevek za rezervacijo

Email naslov*

Vpišite termin rezervacije (ura od-do, dan v tednu, mesec, igri

 
 
Dnevni bar pr`Mrtinet Koščak Tatjana sp
Luče 45
 
1290
Grosuplje
041 414 200
koscak.tatjana@gmail.com